Tuesday, February 15, 2011

MAKNA PANGKAH

4
Wokes.. ni nak cerite kisah zaman sekolah rendah. Cik jaja ni kire jenis sonyap n xbanyak cakap... hahaha kire dak skema + nerd sampai skang.. cuma x ade spek tebal 8kaki je kat mata ni.. jaja ingat masa darjah 3,ni kisah kawan baik jaja tau huhu.. kire comel lah n die nak kawin dah bulan 3 ni huhu.. masa tuh xingat kenapa, tengah syok ni belajar bahasa melayu.. die duk depan jaja, tibe2.... JENG JENG... begini lah kronologi:

CIK N: aizah, bawah meja..


CIK JAJA: ape? nak ape? isshh (takut kena marah beb ngan cikgu.. hahaha den penakut)


CIK N: amek lah kat tangan, pastu baca kat uma


CIK JAJA: yelah



sampai umah, jaja pun baca surat dapat tuh kan.. dalam tuh xde pape, cume ini:



Puas jaja pk, ape lah die ni cube sampaikan.. Then pk maksud macam putus, alahai esok tanya die.. putus kawan rupenye.. wahahaha.. konpius, ape lah salah ku.. tapi abaikan je...



then satu hari ade kecik ati dengan jiran..ish, beselah.. dak CENGENG si jaja ni..Suatu petang, duk lukis gambar camtuh, esok nye pas kat adik beliau..tapi lawak, dak pompuan tuh suh adik die tanya ape..

hahahhaa kesimpulannye, CIK JAJA je bijak translate.. termasuk lah CIK N yang bijak menyampaikan dalam halusinasi beliau..


P/s: ohh CIK N? pas tuh kitorang baik gak hehe.. sehari je putus kawan.. ahhahaha.. CIK N @ CIK NAZIHAH YACCUB bakal langsungkan perkahwinan pada bulan 4.. tahniah sayang.. :-) maaf,share kisah kita



INI LA CIK NAZIHAH (curik kat mukabuku)

Sunday, February 13, 2011

CHAK CHAK CAK

1
Hye.. salam semua... huhu..dah lama tinggalkan hobi berblogger.. buat blog baru untuk wat tatapan sendiri dan rakan2 yg lain setelah 2tahun berhenti(^-^).. huhuhu..


ada banyak benda yang nak diceritakan di sini.. dah tentu lebih banyak pada review..review subjektif..tidak terhad pada satu posisi, satu barang, satu condition, satu malaysia.. :-p

so, STAY TUNE rakan2..~~

oohh bahasa rojak akan diguna campur pakai tambah tolak sini.. so jangan ada komplen, cakap BM jaja teruk wokes,atau bla bla bla.. hehe boleh je jadi cikgu sastera tau..minat, walaupun minat jurutera yang otak jaja dah xboleh terime pakai dah ni.. huhu

haisshh cam ne tuh,due2 bidang jaja tamak.. aarrrghh (T-T)..



tido lu, sangat penat travel ayer keroh-PD-seremban dengan housemate.. balik hadap bukumuka + 2 blogs


* NEXT POST
 
Free Website templatesSEO Web Design AgencyMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates